Nosaltres som el nostre pitjor rival

Fem un repàs a aquestes últimes dos setmanes on els blau i negres han disputat 3 encontres.

El primer encontre els enfrontava al Publicitat les Valls en la jornada 5, partit que qualificàvem com al derbi de la temporada per l’intercanvi de jugadors d’aquest estiu. Tot i fer una molt bona primera part, els del Bar Pego se n’anaven al descans perdent 0-1 amb un gol de corner del Publicitat. Ara bé, al poc de començar la segona meitat aconseguien l’empat gràcies a una gran execució de penal d’Ivan. Penal que ell mateix provocava al disparar de xilena i colpejar el baló en el braç de Serresiete. Però, en aquest punt l’equip es va perdre, i les Valls aprofitaren les seues contres per a posar el 1-4 al marcador. Els pintorets retallaren distàncies amb gol de Carlos, per a tancar el marcador amb el 2-4.

Aquesta setmana, l’equip disputà dos encontres. El primer d’ells front al Xical el divendres en la Trilladora banyada i amb fred. Però abans d’iniciar la crònica d’aquest encontre, cal felicitar al Xical per aconseguir la seua primera victòria des de la temporada 2008-2009.
Pel que fa a l’encontre, el Xical aconseguia avançar-se en el marcador als pocs minuts de l’inici aprofitant un error de la defensa blau i negra. Tardaria a aplegar el gol de l’empat. Carli marcava abans d’aplegar al descans. En la represa, tot i el gran nombre d’ocasions que disposaren els pintorets totes eren rebutjades pel porter del Xical que pareixia Luis Amado en els seus millors moments. Així, als últims minuts, i amb el Pintures bolcat en l’atac, el Xical aprofitava una contra per a plantar-se dos contra un davant de Vicent i fer el gol de la victòria.
No es pot dir que els del Bar Pego/Pintures Domènech feren un mal encontre, és més, disposaren de moltes bones ocasions i Vicent acabava amb les poques ocasions de gol del rival. El problema és la falta de gol que estan demostrant aquesta temporada: 6 gols en 6 partits. Una renta molt curta per a poder traure endavant els encontres.

Per acabar la trilogia, el diumenge es disputà el partit aplaçat de la quarta jornada contra el Capicua aprofitant que aquestos gaudien de jornada de descans. La derrota per 5-1 tancava dos setmanes on es passava de l’esperança de sumar 6 punts a acabar amb 0. El gol era obra de Salguero, que obria així el seu compte golejador en la sisena jornada.

El pròxim cap de setmana els bareros s’enfrontaran als joves del Bar la Plaça d’Orba a les 10:30h en el pavelló. Caldrà anar molt en compte amb Cambiasso, màxim golejador de l’equip amb 8 gols. Per a després de l’encontre hi ha programada la primera paella de l’equip d’aquesta temporada. Ací la victòria és segura.