Tres punts més, que pogueren ser quatre.

Sembla que els del Bar Pego van millorant el seu joc, sobretot en l’aspecte defensiu. Fruït d’açò són els dos últims encontres on l’equip ha aconseguit sumar 3 punts i estigué a escassos segons de que en foren 4.

En la setena jornada els bareros s’enfrontaren als joves del Bar la Plaça. Un bon partit que acaba 2-3. Els primers en obrir el marcador foren els del Bar la Plaça amb un gol de rebot. Però el Pintures es refeu i el pavelló va tornar a vore la millor versió de la “Gasela” Mancanera amb dos gols de contracolp pur i dur. Però, a poc minuts del descans Cambiasso posava l‘empat al marcador. A la represa el Bar Pego gaudia de bones ocasions. Naya tingué el tercer als seus peus però el baló eixí pel costat del pal. El gol de la victòria per als placers arribaria de doble penal  a escassos minuts del final.

Gran partit, on els blau i negres mereixien sumar algun puntet pel bon treball fet.

Aquest darrer cap de setmana els pintorets es mesuraven a l’altre equip jove de la lliga: Diesel Safor. I aquesta vegada sí s’aconseguia la victòria per 0-1.

El Pintures començava el partit amb bones sensacions i als pocs minuts ja havia gaudit d’unes bones ocasions de gol, mentre el Diesel no aconseguia obrir la defensa rival.  S’aplega al descans amb l’empat a cero, i a la represa,  als pocs minuts Saoret “Ozil” cavalcava per la banda per a plantar-se davant del porter rival i amb un toc sua el  batía per baix. 0-1, tocava pensar en tancar el partit. Així, tot i les ocasions dels dos equips el marcador ja no es mouria, i el Bar Pego – Pintures Domènech sumava la seua segona victòria de la temporada.

Gran treball de la defensa dirigida pel kàiser Pablo. Baix dels pals Picola resolgué amb facilitat les ocasions rivals i en atac Salguero es cansà de baixar balons i de donar bones passades. Sols així, amb el gran treball en equip es poden aconseguir bons resultats.

Per últim apuntar el debut de Javier “Moha” Aller, que deixa vore la qualitat que té, i que de ven segur en els propers partits podrem gaudir. També anotar les absències del càpita, en viatge de negocis,  i del minusvàlid Carli qui s’arrastra pels bars on pareix que rendeix millor que en el camp.

El proper partits marca la recta final de la primera volta on els homes d’Edu es mesuraran a tots els equips de la part alta. El primer d’ells serà contra el Clínica Pego (Diumenge 15, 10:30h), que tot i començar mal la temporada de ben segur que posarà les coses complicades als bareros.