Torna la lliga amb derrota.

Tornà la lliga després de la parada nadalenca, i ho va fer emparellant als del Bar Pego amb el Racó de Baco. Els blau i negres enfrontaren el partit amb moltes baixes: Saoro, Martinez, Mancanera, Carli i Marc. A més, l’equip perd per a aquesta segona volta a Ivan que torna a Londres després de finalitzar la cessió.

L’encontre comença amb un equip ben plantat, tot i que seria el Racó el primer a marcar de tir creuat al que no aplega Vicent. Però els pintorets no van baixar el cap i aconseguiren remuntar amb dos gols del “killer” Salguero: el primer tocant amb el cap davant del porter una gran passada en llarg i el segon aprofitant un baló dividit després d’un corner.  Així, la primera part finalitzava amb els pintorets manant en el marcador.

En la represa, el Racó mostrava el seu potencial, i en la primera jugada aconseguia empatar l’encontre. Tot i que els del Bar Pego seguien ben plantants dins del camp, els de Puig aconseguien altres dos gols més aprofitant algunes errades de la defensa blau i negra. Els pintorets ho intentaren amb balons a la contra que Salguero aconseguia baixar, però no arriba cap gol més.

Al final 2-4 per als del Brooklyn en un partit on els del Bar Pego demostraren que poden plantar cara a qualsevol (mentre les forces aguanten). Destacar el bon treball del Vicent baix dels pals fent algunes bones parades (algun dia tenia que passar).


La propera setmana els del Bar Pego – Pintures Domènech es mesuraran al Sport la Casa de Bolta. Tot i estar en hores baixes el verdets seran un os dur. Diumenge 19, 11:30h.

2 comentaris:

Captain ha dit...

Ara sols cal esperar a veure si al gran killer Salguero li donen el baló d'or aquesta tarda, està complicat...

DIRECTIVA DIMISIÓ!! ha dit...

El baló d'or està complicat, però la brava d'or jo crec que la té guanyà ja...