Emoció en la part baixa de la classificació

La lliga es posa interessant, i no sols en les primeres posicions, si no que per la part baixa aquest any les coses estan molt igualades.

Si la resta de les temporades era habitual vore al Xical amb cero punts mentre la resta anaven rascant alguns puntets, aquest any això a canviat. “Los viejos roqueros” s’han rejovenit i es nota. Aquest cap de setmana tornaven a donar la sorpresa i guanyaven al Publicitat amb un marcador ben farcit de gols (5-6).
Però és que el Banda d’Orba aconseguia aquesta també sumar la seua segona victòria contra un Diesel Safor, que ha frenat en sec.

Per últim, els del Bar Pego – Pintures Domènech punxaven davant del Clínica Pego(0-4), la qual cosa propiciava que els rotges sumen els tres primers punts de la temporada.

Així, la cosa s’ajusta molt per la part baixa: Diesel Safor amb 8 punts; Bar Pego, Xical, Publicitat i Banda d’Orba amb 6; i tanca la classificació el Clínica amb 3. I cal mirar el calendari que queda per a acabar la primera volta, on la propera jornada el Xical descansa i el Clínica s’enfronta al Banda d’Orba. En la jornada 11, el Publicitat s’enfrontarà al Diesel. La jornada 12 tindrà dos duels directes: Diesel vs. Xical, i  Publicitat vs. Clínica. I per a acabar la primera volta de la lliga el Clínica vs. Xical. Per que fa als pintorets es mesuraran amb el Miracle, Racó, Sport la Casa i Vall Laguar, és a dir, amb tots els equips de la part alta.

Tot fa pensar que el Clínica deixarà l’última posició, caldrà vore si el Xical es capaç de seguir donant la sorpresa, i si el Diesel i Publicitat es recuperen. Per la entitat dels rivals del pintorets sembla difícil que sumen algun punt.


Així que la segona volta es preveu molt interessant per la part baixa, la qual cosa fa plantejar inclús un Trofeu Fullana amb eliminatòries.      

3 comentaris:

Gim ha dit...

mola

El 8 ha dit...

No mola gens!! un entrenaor q ja dona els partits per perduts antes de juarlos!! SANCIO SANCIO SANCIO!!

El mister ha dit...

Espere que els meus jugadors em demostren que m'equivoque.
Serà tot un plaer rectificar, i fer una nova entrada contant les victòries.
Així que menys parlar fora del camps i a fer-ho dins d'ell!!